Telefon: 0850 450 5959-Dahili 3510

SON HABERLER

• SEKOMER Engelliler Haftası kapsamında piknik düzenledi
  • Süleymanpaşa Belediyesi engelli vatandaşları sandığa taşıyacak
  • Süleymanpaşa Belediyesine bağışlanan akülü sandalye sahibine törenle teslim edildi
  • SEKOMER ve AFAD’dan engelli bireylere afete hazırlık eğitimi
  • Başkan Eşkinat 2016 yılındaki çalışmaları değerlendirdi
  • Süleymanpaşa Belediyesi bağışlarla engelleri aşıyor
  • Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Korosu ile müzik engel tanımadı
  • “Mutlu Kentin Gözleri” onlar olacaklar
  • Başkan Eşkinat işaret dili kursiyerlerine sertifikalarını teslim etti
  • “Mutlu Kentin Gözleri Kitapların Sesleri” projesi uluslararası arenada övgü aldı
  • Başkan Eşkinat işaret dili kursiyerlerine sertifikalarını teslim etti

Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) ve Tekirdağ Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen işaret dili kursunda eğitim görerek kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Süleymanpaşa Belediyesinin işitme engelli vatandaşlar için farkındalık oluşturmak, destek ve iletişimi arttırmak amacıyla açtığı işaret dili kursunda eğitim gören ve 120 saatlik kurslarını tamamlayan yaklaşık 20 kursiyerin sertifikaları Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen törenle Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından verildi.

Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşen sertifika törenine Başkan Eşkinat'ın yanı sıra SEKOMER Sorumlusu Şerife Türüdü, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Güler, işaret dili eğitmeni Naciye Cingü ve yaklaşık 20 kursiyer katıldı.

Öte yandan işaret dili kursunun 2. Kademe eğitimlerinin başladığı ve derslerin Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 17.30 ile 20.00 saatleri arasında Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirileceği açıklandı.