Telefon: 0850 450 5959-Dahili 3510

• Süleymanpaşa Belediyesi bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yanında
  • Engelsiz Taksi Kurban Bayramında da hizmetinizde
  • Engelsiz taksi 6 ayda 2301 vatandaşın ulaşımını sağladı
  • Engelsiz taksi bayramda da hizmetinizde
  • SEKOMER araçları Cumartesi günleri de hizmette
  • SEKOMER Engelliler Haftası kapsamında piknik düzenledi
  • Süleymanpaşa Belediyesi engelli vatandaşları sandığa taşıyacak
  • Süleymanpaşa Belediyesine bağışlanan akülü sandalye sahibine törenle teslim edildi
  • SEKOMER ve AFAD’dan engelli bireylere afete hazırlık eğitimi
  • Başkan Eşkinat işaret dili kursiyerlerine sertifikalarını teslim etti

Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) ve Tekirdağ Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen işaret dili kursunda eğitim görerek kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Süleymanpaşa Belediyesinin işitme engelli vatandaşlar için farkındalık oluşturmak, destek ve iletişimi arttırmak amacıyla açtığı işaret dili kursunda eğitim gören ve 120 saatlik kurslarını tamamlayan yaklaşık 20 kursiyerin sertifikaları Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen törenle Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından verildi.

Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşen sertifika törenine Başkan Eşkinat'ın yanı sıra SEKOMER Sorumlusu Şerife Türüdü, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Güler, işaret dili eğitmeni Naciye Cingü ve yaklaşık 20 kursiyer katıldı.

Öte yandan işaret dili kursunun 2. Kademe eğitimlerinin başladığı ve derslerin Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 17.30 ile 20.00 saatleri arasında Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirileceği açıklandı.