Telefon: 0850 450 5959-Dahili 3510

• Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Korosu ile müzik engel tanımadı
  • “Mutlu Kentin Gözleri” onlar olacaklar
  • Başkan Eşkinat işaret dili kursiyerlerine sertifikalarını teslim etti
  • “Mutlu Kentin Gözleri Kitapların Sesleri” projesi uluslararası arenada övgü aldı
  • Süleymanpaşa Belediyesinden Tekirdağspor'a kombine desteği
  • Engelsiz bir Süleymanpaşa için SEKOMER’e tatil yok
  • Engelsiz Yaşam Pikniği ile gönüllerince eğlendiler
  • Engelsiz Yaşam Korosu “Dillerden Düşmeyen Nağmeler” ile unutulmaz bir gece yaşattı
  • Engelsiz bir Süleymanpaşa için SEKOMER’e tatil yok

Süleymanpaşa Belediyesi’nin engelli vatandaşların ulaşımlarını sağlamak üzere tahsis ettiği Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi’ne (SEKOMER) bağlı olarak hizmet veren araçlar bayramda da hizmete devam ediyor.

TEK YAPMANIZ GEREKEN 0850 450 59 59’U ARAMAK

Süleymanpaşa Belediyesinin "Engelsiz bir Süleymanpaşa" sloganı ile çıktığı yolda engelli vatandaşlarımızın istedikleri yere ücretsiz olarak gitmelerini sağlayan araçlar için 0850 450 59 59 nolu Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’nden talepler kabul ediliyor.

Talebin ardından engelli vatandaşımız ile iletişime geçen Süleymanpaşa Belediyesi SEKOMER birimi görevlileri engelli vatandaşlarımızı istedikleri yerden istedikleri yere ulaştırıyor.

EŞKİNAT: “ÖNCELİK OLARAK ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Şuan için iki araçla engelli vatandaşlara hizmet verildiğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Süleymanpaşa Belediyesi çatısı altında öncelik olarak engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Tüm engellemelere, bizlere kesilen cezalara rağmen imkanlarımız doğrultusunda temin ettiğimiz en çağdaş şekilde amortisörlü asansör sistemi ile donattığımız engelli hizmet araçlarımız bayramda da vatandaşlarımız için çalışmaya devam edecek. tüm vatandaşlarımıza mutlu bayramlar diliyorum.” diye konuştu.