Telefon: 0850 450 5959-Dahili 3510

• Süleymanpaşa Belediyesi bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yanında
  • Engelsiz Taksi Kurban Bayramında da hizmetinizde
  • Engelsiz taksi 6 ayda 2301 vatandaşın ulaşımını sağladı
  • Engelsiz taksi bayramda da hizmetinizde
  • SEKOMER araçları Cumartesi günleri de hizmette
  • SEKOMER Engelliler Haftası kapsamında piknik düzenledi
  • Süleymanpaşa Belediyesi engelli vatandaşları sandığa taşıyacak
  • Süleymanpaşa Belediyesine bağışlanan akülü sandalye sahibine törenle teslim edildi
  • SEKOMER ve AFAD’dan engelli bireylere afete hazırlık eğitimi
  • Engelsiz bir Süleymanpaşa için SEKOMER’e tatil yok

Süleymanpaşa Belediyesi’nin engelli vatandaşların ulaşımlarını sağlamak üzere tahsis ettiği Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi’ne (SEKOMER) bağlı olarak hizmet veren araçlar bayramda da hizmete devam ediyor.

TEK YAPMANIZ GEREKEN 0850 450 59 59’U ARAMAK

Süleymanpaşa Belediyesinin "Engelsiz bir Süleymanpaşa" sloganı ile çıktığı yolda engelli vatandaşlarımızın istedikleri yere ücretsiz olarak gitmelerini sağlayan araçlar için 0850 450 59 59 nolu Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’nden talepler kabul ediliyor.

Talebin ardından engelli vatandaşımız ile iletişime geçen Süleymanpaşa Belediyesi SEKOMER birimi görevlileri engelli vatandaşlarımızı istedikleri yerden istedikleri yere ulaştırıyor.

EŞKİNAT: “ÖNCELİK OLARAK ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Şuan için iki araçla engelli vatandaşlara hizmet verildiğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Süleymanpaşa Belediyesi çatısı altında öncelik olarak engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Tüm engellemelere, bizlere kesilen cezalara rağmen imkanlarımız doğrultusunda temin ettiğimiz en çağdaş şekilde amortisörlü asansör sistemi ile donattığımız engelli hizmet araçlarımız bayramda da vatandaşlarımız için çalışmaya devam edecek. tüm vatandaşlarımıza mutlu bayramlar diliyorum.” diye konuştu.